Servicii de tractare auto

                                                             Asistenta rutiera dedicata. Preturi mici. Seriozitate.

Probleme in trafic cu masina ? Defectiuni tehnice, ati ramas fara curent sau poate o pana ? Intervenim la fata locului si va putem oferi asistenta pentru constatarea problemelor, de asemenea firma noastra comercializeaza piese auto atat noi cat si provenite din dezmembrari, cauciucuri, jante si oferim servicii de vulcanizare.

 

Suna acum : 0749 057 999

 

• Serviciile noastre de tractare va stau la dispozitie in Orastie, Sibisel, Romos, Aurel Vlaicu, Geoagiu, Hateg Hunedoara, Deva, Sebes, Alba-Iulia.

• Oferim de asemenea asistenta in zona autostrazii, manastirea prislop, Sarmisegetusza Regia, Costesti si in multe alte zone.

 

 

Servicii:

- Transport Jeep-uri, rulote, utilaje

- Transport Autoturisme noi sau avariate

- Tractari auto si Asistetna rutiera dedicata

- Interventia se face in cel mai scurt timp

- Transport RAT, ITP, Rabla

- Depanare auto la fata locului 

 

Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Imagine tractari auto orastie

Tractari auto Orastie

CLICK AICI PENTRU DETALII SUPLIMENTARE.